2015. december 20., vasárnap

Adventi várakozás 19. nap : Ajándékválasztás és játék

Minden éven, az adventi időszakban ajándékokat választhatnak a a gyerekek az általam összegyűjtött dolgok közül. Régen, hála a gyerekeim megunt játékainak több volt a játék, ma már inkább képeslap, cukorka, levonó, egy kis csecsebecse vagy főnökösködés közül választhattak. Aztán még a múlt héten kaptam egy e-mail-t egy kedves internetes ismerősömtől.
December 18. (péntek)

Azért keresett meg, hogy szeretné az osztályom tanulóit meglepni egy kis ajándékkal. Kedden meg is érkezett, és a fa alá került a sok ajándék: autók, játékok, kirakók, színezők és meséskönyvek.








Pénteken a tananyag megbeszélése után maradt idő a játékra is.



  





Kántáltunk a szomszédos tantermekben, majd mi üdvözöltük a hozzánk érkező kántáló gyerekeket.






De a legnagyobb meglepetésben akkor volt részük, amikor közeledve a nap végéhez, közöltem velük, hogy mindenki választhat két ajándékot a fa alól. Volt nagy öröm! Ha otthonra nem is, ide, az iskolába nekik is hozott ajándékot a Jézuska. (Köszönöm kedves Gyuri és Boldog Karácsonyt neked!)




Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!



2 megjegyzés:

  1. De jó! Látszik rajtuk az öröm. Igazán nagylelkű az ismerősöd, hogy ilyen bőkezű meglepetést okozott a gyerkőcöknek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon meglepődtek, aztán leírhatatlan volt az örömük. Érdekes módon időnként belépnek az életembe ilyen emberek. :)

      Törlés